Imię : Krzysztof
Podanie na stanowisko: Moderatora
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem:
- co dziennie wchodzę na forum, tak wiec dla mnie, nie było by problemu, aby codziennie pomagać na forum
- lubię pomagać innym
- lubię porządek w tym wypadku na forum

- jest to może w pewnym sensie jakieś przeżycie, nowe doświadczenie
- myślę, że jestem na tyle dojrzały, by wszelkiego rodzaju sprawy, sprawiedliwie rozpatrywać
Opisz siebie : W jakim zakresie?

Jeśli wygląd to wzrost 185cm, ciemne włosy, szczupły. Wnętrze: miły, pomocny, opiekuńczy, otwarty, ale tez wrażliwy, szalony, zakręcony świr szczególnie na parkiecie

Aktualnie: szykuję się na studia zaoczne

kierunek budownictwo, miejscowość Wrocław. Również poszukuję stałej (DOBREJ:)) pracy.
Imię : Krzysztof
Podanie na stanowisko: BlackList
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist:
- nie raz już zgłaszałem słusznych cziterów, nie posiadając jeszcze admina
- będąc adminem, jeszcze bardziej zbliżyłem się do łapania graczy ze wspomagaczami

- myślę, że mój staż gry, jaki doświadczenie pozwalają na bardzo precyzyjne ocenienie gracza
Opisz siebie : To co jest wyżej powinno wystarczy.
Staż w grze Counter Strike : Jest mi to trochę trudno ocenić, jednak gdzieś 5/6 podstawówka, wtedy za czołem grywać jeszcze w kafejce

Czyli jakieś 8 lat grania. Ktoś powie, że przesadzam, jednak jest to jedyna gra, jaką miałem/mam na kompie nie licząc czasów, kiedy to się grywało w tibię
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Raczej duże, sugerując się moim stażem gry.
PS. Pewnie powiecie, to nie fer, że złożyłem 2 podania, ale są tu tak wspaniali ludzie, że nie chce ich opuścić i pomóc by Cserwerek nie upadł
Użytkownik DjKoper edytował ten post 28 sierpień 2011 - 22:32