Skocz do zawartości

Rekrutacja #ModTeam/BL

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adam

Adam

Mega User

• Junior Admin
  • 2357 postów
  • 97 tematów
    • SteamID: 0:1:13156966
  • Czas online: 78d 10h 47m 51s

Napisano 28 sierpień 2011 - 18:49

Stanowisko Moderatora/BlackList

Poszukujemy moderatorów/blacklist! Sądzisz że sprawdził(/-a) byś się na tym stanowisku? Napisz podanie!

Wymagania:

• duża dyspozycyjność - forum to istny pożeracz czasu,
  • trochę czasu spędzonego na forum / serwerach - logicznym jest że nie przyjmiemy osób których nie znamy.
  • znajomość regulaminu

Wzór podania na moderatora:

Spoiler

Wzór podania na blacklist:

Spoiler

Zastrzegamy sobie prawo do wyboru na stanowisko moderatora, tylko tych osób które według nas będą odpowiednie. Podania proszę kierować w tym temacie.

Użytkownik Adam edytował ten post 28 sierpień 2011 - 18:54

Who dares,wins.

Zawsze się znajdzie odpowiednia filozofia do braku odwagi.

Uwielbiam gdy ktoś mnie zastrasza wtedy wiem,że nie ma racji i jest tego w stu procentach świadomy.

Continue to move forward.

#2 Pitrasek

Pitrasek

Rozkurwiator :o

• BlackList
  • 732 postów
  • 73 tematów
    • SteamID: 0:0:31305975
    • Imię: Kacper
  • Czas online: 19d 9h 18m 27s

Napisano 28 sierpień 2011 - 19:11

Imię : Kacperek :D
Podanie na stanowisko: BlackList
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist: Chcę pomoc Cserwerkowi i Krynasowi. Były już 2 razy bodajże wybory na Bl'a i Modów zgłaszałem się ale byłem zbyt mało doświadczony i znany by dostać kredyt zaufania.(Wtedy też robiłem sobie jaja z cserwereka, za które żałułuję,kto kiedyś był na serwerowni ten pamięta ;d ) Chciałbym aby ta wpsółpraca na owej randze była dłuższa niż pozostali któży ją otrzymali w poprzednich wyborach :/
Opisz siebie : Seksowny 18-sto latek, 190cm wzrostu, jeżdzący Audi 80 (b4) czarną w czarnych okularach. Aktywny bardzo często, pomocy i co najważniejsze otwarty dla wszystkich ludzi :D
Staż w grze Counter Strike : OO jezu nie pamiętam, strzele 5lat.
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Teraz to już 100% :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#3 ^Kerio^

^Kerio^

I love cheaters

• Opiekun Serwera
  • 721 postów
  • 111 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:17548820
    • Imię: Mateusz
  • Czas online: 54d 3h 14m 37s

Napisano 28 sierpień 2011 - 19:15

Imię : Mateusz
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist: Dużo czasu przebywam na forum, dość często widzę zgłoszenia, odwołania które stoją po typowo 5 dni i nie są ruszone, a wiem, że Kryna na wszystko nie ma czasu więc myślę, że mógłbym pomóc.
Opisz siebie : jeszcze do nie dawna spinałem, teraz (od jakiegoś miecha) zrozumiałem, że to nie ma sensu i lepiej ignorować ludzi. Poza tym pomocny, wesoły, ambitny, wyrozumiały, sprawiedliwy
Staż w grze Counter Strike : Licząc z ns 5 lat
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Bardzo dobre, posiadałem już wiele razy admina i tu, i na innych serwerach, nie było żadnych skarg na mnie (oprócz jednej niesłusznej) . Ogólnie 10/10
Dołączona grafika

Pomogłem? Daj +, Tobie to nic nie szkodzi, mi pomaga :)

#4 kiczix

kiczix

Mega User

• Moderator
  • 613 postów
  • 95 tematów
    • SteamID: STEAM_0:0:18502260
    • Imię: Bartek
  • Czas online: 42d 17h 28m 6s

Napisano 28 sierpień 2011 - 19:50

Imię :Bartek
Podanie na stanowisko: Moderatora
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem:Chcę pomóc cserwerkowi w trzymaniu się na szczycie.
Opisz siebie :Spokojny, nieśmiały, wysportowany, nie spinający się prawie 16 latek. Zbliża się koniec wakacji więc będę posiadał jeszcze więcej czasu którym trzeba jakoś zagospodarować.

Użytkownik kiczix edytował ten post 28 sierpień 2011 - 20:15

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 StevOo

StevOo

ARKA GDYNIA

• Przyjaciel
  • 534 postów
  • 99 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:33752709
    • Imię: Patryk aka StevOo
  • Czas online: 29d 13h 45m 4s

Napisano 28 sierpień 2011 - 20:02

Imię : Patryk , Cezary , Jakub
Podanie na stanowisko : BlackList
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist : Chcę być BL ponieważ jest dużo zgłoszeń co do FFA o czitach . Jest także dużo skarg na graczy/adminów o złe zachowanie na serwerze . Tematy stają nie ruszone przez x dni a cziter/gracz o złym zachowaniu sobie biega i dalej gra bo admini nie mają czasu wejść .
Opisz siebie :Pomocny , troszkę spinający (teraz coraz mniej) , z poczuciem humoru , SPRAWIEDLIWY niczym Anna Maria Wesołowska .
Staż w grze Counter Strike : STEAM 2k8 + ~2 lata NS .
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : JEST . Miałem nie jednego admina tutaj na serwerowni także NA PEWNO coś o tym wiem .

Użytkownik StevOo edytował ten post 28 sierpień 2011 - 20:03

#6 PrImE aka PeH

PrImE aka PeH

PrImE aka PeH

• Przyjaciel
  • 651 postów
  • 173 tematów
    • Imię: Bartosz
  • Czas online: 48d 13h 4m 2s

Napisano 28 sierpień 2011 - 20:05

Imię : Bartosz
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist: Jestem prawie codziennie na forum i prawie codziennie można spotkać się z jakimś zgłoszeniem/zgłoszeniami , Odwołaniem bądź rzadziej ze skargą . Chciałbym pomóc obecnym BL , wkońcu nie zawsze znajdą czas , a także "zwolnić " z niektórych obowiązków . Czasem zdarzają się też tematy otwarte , nierozwiązane i autorzy się niecierpliwią , albo zaczynają spamować zwykli userzy , i robią tylko syf.
Opisz siebie : Pomocny , spokojny , bardzo cierpliwy . sprawiedliwy .
Staż w grze Counter Strike : Niedługo będą 3 lata
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Posiadałem dużo razy admina , zgłaszałem wielu cziterów , więc doświadczenie spore

Użytkownik Adam edytował ten post 02 wrzesień 2011 - 14:46

Dołączona grafika

#7 Keeper

Keeper

Para-Para-Paradiseee

• Przyjaciel
  • 1164 postów
  • 115 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:41781047
    • Imię: Paweł
  • Czas online: 45d 7h 13m 10s

Napisano 28 sierpień 2011 - 20:20

Imię : Paweł
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem: siedzę często na forum , teraz aktywnosc moze lekko spaść ale postaram sie jakoś 4h poświęcić .
A poza tym powody : dzieci zbyt czesto reklamuja sieci Counter-Strike i co nie które odkopują tematy z przed roku lub nawet 2-3 , które niewiadomo po co są otwarte.
Opisz siebie : Znacie mnie dobrze i to lepiej ode mnie.

Użytkownik PsheMo aka Keeper edytował ten post 28 sierpień 2011 - 20:59

#8 Jurczakovsky

Jurczakovsky

Mega User

• Przyjaciel
  • 555 postów
  • 55 tematów
    • SteamID: 76561198004592238
    • Imię: Gorący Roman
  • Czas online: 22d 8h 21m 39s

Napisano 28 sierpień 2011 - 21:38

Imię : Michał
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist: Proste. Tomkowo trzeba pomóc a sam wszystkiego nie ogarnie.
Opisz siebie : Nie będę pisał że miły, że pomocny, że przyjazny, po prostu napisze iż jestem przystojny i żadna nie może mi się oprzeć :D
Staż w grze Counter Strike : 3,5 roku
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : 3 lub 4 razu byłem BL na tej serwerowni, od mojego bana nie było żadnego odwołania, a dałem ich stosunkowo dużo.

I'm the devil, I love metal!
Check this riff, it's fucking tasty

#9 Domciu

Domciu

Mega User

• Moderator
  • 901 postów
  • 85 tematów
    • SteamID: 0:1:30906535
    • Imię: Dominik
  • Czas online: 65d 20h 59m 40s

Napisano 28 sierpień 2011 - 21:48

Imię : Dominik
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem: Chcę pomóc w rozwoju forum, aby trzymało ono jakiś poziom. Staram się odwiedzać je jak najczęściej i poświęcać jak najwięcej wolnego czasu. Mam rangę "Newsowicz", więc wydaję mi się, że powinien sprostać temu zadaniu ;)
Opisz siebie : Normalny nastolatek z poczuciem humoru, wieloma zainteresowaniami, ciekawy świata.
Raczej wszyscy mnie znają, tak więc to tak z grubsza powiedziane ;)

Użytkownik `Dizzy edytował ten post 28 sierpień 2011 - 21:59

Dołączona grafika

#10 Kosa

Kosa

Mega User

• Przyjaciel
  • 364 postów
  • 66 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:24651353
    • Imię: Patryk
  • Czas online: 13d 23h 52m 46s

Napisano 28 sierpień 2011 - 22:11

Imię : Patryk
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem: jak to Kiciu napisał : Chcę pomóc cserwerkowi w trzymaniu się na szczycie.
Opisz siebie : ojej , ciężka misja - głupi nastolatek który żyje spontanem , korzysta z dzieciństwa póki może , z humorem . Nie lubię kłótni/spin - unikam coś takiego albo próbuje dyplomatycznie i z humorem rozwiązać jakikolwiek spór i oczywiście sprawiedliwie .

Minecraft Player :)
LunaOnline Player <3
League of Legends Player : O

Pomogłem , spodobał Ci się mój post ? daj :

+

Minecraft Player :)
LunaOnline Player <3
League of Legends Player : O

#11 Koper.

Koper.

Aktywny użytkownik

• Przyjaciel
  • 190 postów
  • 26 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:33447606
    • Imię: Krzysztof
  • Czas online: 13d 14h 50m 14s

Napisano 28 sierpień 2011 - 22:29

Imię : Krzysztof
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem:
- co dziennie wchodzę na forum, tak wiec dla mnie, nie było by problemu, aby codziennie pomagać na forum
- lubię pomagać innym
- lubię porządek w tym wypadku na forum :)
- jest to może w pewnym sensie jakieś przeżycie, nowe doświadczenie
- myślę, że jestem na tyle dojrzały, by wszelkiego rodzaju sprawy, sprawiedliwie rozpatrywać
Opisz siebie : W jakim zakresie? :P Jeśli wygląd to wzrost 185cm, ciemne włosy, szczupły. Wnętrze: miły, pomocny, opiekuńczy, otwarty, ale tez wrażliwy, szalony, zakręcony świr szczególnie na parkiecie xd Aktualnie: szykuję się na studia zaoczne :P kierunek budownictwo, miejscowość Wrocław. Również poszukuję stałej (DOBREJ:)) pracy.

Imię : Krzysztof
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist:
- nie raz już zgłaszałem słusznych cziterów, nie posiadając jeszcze admina
- będąc adminem, jeszcze bardziej zbliżyłem się do łapania graczy ze wspomagaczami :)
- myślę, że mój staż gry, jaki doświadczenie pozwalają na bardzo precyzyjne ocenienie gracza
Opisz siebie : To co jest wyżej powinno wystarczy.
Staż w grze Counter Strike : Jest mi to trochę trudno ocenić, jednak gdzieś 5/6 podstawówka, wtedy za czołem grywać jeszcze w kafejce :) Czyli jakieś 8 lat grania. Ktoś powie, że przesadzam, jednak jest to jedyna gra, jaką miałem/mam na kompie nie licząc czasów, kiedy to się grywało w tibię :P
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Raczej duże, sugerując się moim stażem gry.

PS. Pewnie powiecie, to nie fer, że złożyłem 2 podania, ale są tu tak wspaniali ludzie, że nie chce ich opuścić i pomóc by Cserwerek nie upadł :)

Użytkownik DjKoper edytował ten post 28 sierpień 2011 - 22:32

Dołączona grafika

#12 BleSS`

BleSS`

Aktywny użytkownik

• Przyjaciel
  • 104 postów
  • 28 tematów
  • Czas online: 18d 20h 58m 5s

Napisano 28 sierpień 2011 - 22:41

Imię : Łukasz
Wyjaśnij czemu chcesz być moderatorem: Chciałbym zostać Moderatorem gdyż chciałbym pomóc w ogarnięćiu forum bo widze, że taka pomoc jest przydatna.
Opisz siebie : Lubie dyskutować na forum, udzielać sie w różnych tematach, a także je ogarniać. Moderowałem już pare razy na innych forach i myśle, że z tym nie będe miał żadnego problemu. Każdy praktycznie teraz będzie zwracał w tym podaniu uwage na mój młody wiek, mam dopiero 14 lat, ale myśle, że z tym problemu raczej nie będzie gdyż znam sie na tym, jestem uczciwy, a zarazem sprawiedliwy i konsekwentny. Zawsze służe pomocą. Pomimo posady admina na serverze chciałbym wspiąć sie na wyższe progi, pomóc przede wszystkim.

#13 Jemen

Jemen

Mega User

• Przyjaciel
  • 314 postów
  • 25 tematów
  • Czas online: 1d 3h 41m 30s

Napisano 31 sierpień 2011 - 15:46

Imię : Damian
Wyjaśnij czemu chcesz być blacklist: CSerwerkowi przyda się pomoc, często gram tutaj na serwerach FFa/TP/Aim. Przez dłuższy czas się zastanawiałem nad tym podaniem, i doszedłem do wniosku, że chcę pomagać tej sieci w jej rozwijaniu.
Opisz siebie : Jestem tu od 2k8 jak nie dawniej, wszystkie szychy mnie tutaj znają, a nowi zdążą poznać.
Staż w grze Counter Strike : 5 lat ? Coś koło tego... steam dopiero początek 2k9.
Doświadczenie w rozpoznawaniu oszustów : Dużo gram mixów, gth i czasami na eslu 5/5, grałem kilka lig. Tutaj też na publikach spędziłem kupę czasu, wiem jak odróżnić cheatera. Doświadczenia większego niż kilka BL'ów lub kilkanaście adminów nie mam. Min. tutaj gdzie miałem kilku adminów, zaczynając na początku na modach typu Pokemod, kończąc na FFa, TP.

#14 Adam

Adam

Mega User

• Junior Admin
  • 2357 postów
  • 97 tematów
    • SteamID: 0:1:13156966
  • Czas online: 78d 10h 47m 51s

Napisano 06 wrzesień 2011 - 18:42

Nie będę pisał kto i dlaczego został wybrany lub nie bo to zajęło by mi za dużo czasu,no chyba że ktoś się uprze to na pw wyjaśnię wszystko.

Wybrani na stanowisko moderatora zostali :

• Kiczix
  • Dizzy
  • Kosa
  • ProToType

Wybrani na stanowisko BlackList zostali :

• Jurczakovsky
  • Pitrasek
  • StevOo
  • Kerio
  • PrImE

Co do spraw organizacyjnych w związku,że doszło nam tyle osób będzie wszystko dokładniej pilnowane,a do tego prosiłbym(głównie BL) żeby nie dochodziło do sytuacji zamieszczonych na screenie(wiem,że to żarty) Dołączona grafika .

Do nowych BL : Pisać do mnie z danymi tj. login i hasło do bansa.Poza tym gratuluję i dziękuję za włożony trud,a co do tego to nie spierdolcie roboty,powodzenia.
Who dares,wins.

Zawsze się znajdzie odpowiednia filozofia do braku odwagi.

Uwielbiam gdy ktoś mnie zastrasza wtedy wiem,że nie ma racji i jest tego w stu procentach świadomy.

Continue to move forward.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych