EmWuj -
Cytat
Czas jakim dysponuje: ciezko powiedziec, ze 2h znajde dziennie
Trochę mało, zobaczymy jak wyjdzie w praniu, czasami trzeba być dostępnym dziennie po południu 5h, aby zagrać w piątkę te 2h.
Cytat
Na jakie stanowisko: shooter
Miałeś przerwę, więc polecam 1h dziennie DM :-)
Cytat
Dlaczego chcesz dołączyć: Chciałbym zagrac dobre TP i wesprzec druzyne sporym doswiadczeniem
No na pewno je masz, ja liczę na twoją lojalność względem forum i drużyny, że będziesz ją inspirował aby coś wspólnie osiągnąć.
Podanie przyjmuje na okres próbny, ale wymagam zaangażowania, zamiast mix'a np. z Re czy Jacem, staraj się grać z członkami z drużyny, ale oczywiście w granicach rozsądku.
KaYman -
Cytat
1)Jeśli potrzeba to nawet sporo godzin. 17-24 jestem dyspozycyjny (oczywiście nie w każdy dzień, ale większość.)
To dobrze, będziemy/będziecie się umawiać
Cytat
No masz okazję wykazać swojego skilla na ligach, mam nadzieję, że się myliłem i jesteś w stanie czysto dorównać członkom swojej drużyny.
Ja osobiście uważam, że prezentujesz zmienną formę, potrafisz grać dobrze i lamić, musisz dużo trenować.
Cytat
3)Czuje wewnętrzną potrzebę!
Chciałbym godnie ( w miarę moich możliwości) reprezentować serwer. Graliśmy już parę razy z kerio i innymi osobami, dzięki temu postanowiłem wkroczyć w szereg ludzi starających się rozpowszechniać arenę na innych frontach.
Jeśli będziesz obecny prawie zawsze na treningach i meczach, będziesz oprócz tego ostro grał na DM, masz szansę sporo wnieść do drużyny, w przeciwnym wypadku, szybko przyglądnę się temu jaki skill prezentujesz. Więc dużo pracy przed Tobą i przyjmuję Cię na próbę.
Kerio
ODRZUCONO FOREVER
Cichy
Cytat
1. Czas jakim dysponuje: Ogólnie to 24h/dobę. Wyjatki - pomysły mojej narzeczonej (zakupy, spacer itd.)
No oby to była prawda Cichy, jeśli jesteś tak dyspozycyjny i wstanie poświęcić umówione te 2h dziennie na trening, to będzie dobrze.
Cytat
2. Na jakie stanowisko: shooter
Miałeś przerwę, więc zachęcam 1h dziennie z DM! Jedną mapę z AK, drugą z M4, trzecią z dgl
Cytat
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Mam "jakieś" doświadczenie w grze zespołowej (kilka klanów, dywizji itd) mam już za sobą. Poza tym wracam w następnym tygodniu do Polski i wracam do Counter-Strike'a. Zresztą nie ma to jak typowa zgrana gra zespołowa, a nie zwykle przypadkowe mixy. No i oczywiście w każdy możliwy sposób trzeba pomóc forum.. A jeśli jeszcze da sie łączyć przyjemne z pożytecznym to dlaczego nie spróbować?
Wszystko fajnie brzmi, ale jak wrócisz do Polski wiele może się zmienić, więc na razie chyba rezerwa składu B, ale jak dotrzymasz umowy i ogarniesz wszystko, możesz zajść znacznie dalej. Martwi mnie tylko jedna sprawa i mam nadzieje, że masz to za sobą, że potrafiłeś tajemniczo znikać na nawet parę dni...
Kajak
Cytat
1. Czas jakim dysponuje:kiedy bedize trzeba to zagram 3/4 h dziennie napewno
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chce pograc w koncu z jakims klanem cos postrzelac tak na "Serio"
Słuchaj Kajak mam mieszane przeczucia, ale dam Ci szansę, skilla nadrobisz chęcią, ale może za mało widziałem jak grasz.
Głosik
Cytat
1. Czas jakim dysponuje: Pracuję na 3 zmiany ale przez wiekszosc czasu jestem dostepny.
2. Na jakie stanowisko: kapitan/shooter
3. Dlaczego chcesz dołączyć:
ODRZUCAM NA JAKIŚ CZAS
BKS
Cytat
1. Czas jakim dysponuje:codziennie po 16 chyba że coś wypadnie..
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Próbowaliśmy mixować już pewnym składem dosyć fajnie nam to wychodziło ,więc chciałbym spróbować ..
No cieszę się, że złożyłeś podanie, wiem, że jesteś dyspozycyjny, wiem, że potrafisz strzelać, wiem też, że masz słabego kompa. Druga sprawa to twoje obrażanie się, znam Cię trochę, więc mam mieszane uczucia, ale przyjmuje Cię na próbny okres. Zaznaczam, że albo wymień komputer, albo go wzmocnij, ale na allplayu musisz grać i azereus Ci ma chodzić.
Co do twojego zachowania, to mam nadzieję, że wrzucisz na luz, bo tak jak ja tak i inni nie będą wszystkiego robić dobrze (będziemy popełniać błędy), a ja nie chce spin.
Użytkownik Mentor edytował ten post 22 grudzień 2011 - 16:38