Skocz do zawartości

Rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mentor

Mentor

Mega User

• Przyjaciel
  • 415 postów
  • 87 tematów
  • Czas online: 5d 18h 40m 23s

Napisano 03 grudzień 2011 - 19:30

1. Szukam osoby, która zajmie się składem BETA (kapitan, najlepiej taktyk/prowadzący z doświadczeniem)
2. Szukam graczy, którzy dołączą do składu BETA

Po co skład BETA i ocb?

Cytat

- trenować można spokojnie w 10 czy 11
- zawsze w pogotowiu jest jakiś gracz rezerwowy, który zna taktyki
- wspólne nauka, możemy się czegoś nauczyć od samych siebie
- zdrowa rywalizacja :-)
- może to być prawie niezależny skład, który gra swoje ligi itp.
- podlega mojej osobie, ma obowiązki w zastępowaniu na turniejach czy innych meczach osób z teamu Alfa, jeśli ktoś nie będzie mógł grać
- w naprawdę tragicznych okolicznościach dołączenie do teamu ALFA

Co oferujemy?:

Cytat

- naukę i zasady gry 5 on 5
- podwyższenie umiejętności
- dobrą zabawę
- reprezentowanie i promocja CSerwerka
- serwer, jeśli brakuje, vt lub ts3

Co wymagamy?:

Cytat

- czasu !
- chęci, bez żadnego płaczu i narzekania
- nie tolerujemy spinania i cwaniakowania
- dobrego sprzętu i internetu
- dobrego skilla, opanowania w grze, myślenia
- powiązania z forum, chęci jego wsparcia

Wzór podania:

Cytat

1. Czas jakim dysponuje:
2. Na jakie stanowisko: kapitan/shooter
3. Dlaczego chcesz dołączyć:

W TYM TEMACIE SKŁADAMY TYLKO PODANIA, każdy inny post będzie usuwany!!!!!!!!!!!!!

#2 EmWuj

EmWuj

Mega User

• Użytkownik
  • 292 postów
  • 18 tematów
  • Czas online: 4h 9m 53s

Napisano 20 grudzień 2011 - 22:08

1. Czas jakim dysponuje: ciezko powiedziec, ze 2h znajde dziennie
2. Na jakie stanowisko: shooter
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chcialbym zagrac dobre TP i wesprzec druzyne sporym doswiadczeniem

Użytkownik EmWuj edytował ten post 20 grudzień 2011 - 23:59

Dołączona grafika
Nie mów do mnie bocie!

#3 kay'man

kay'man

Aktywny użytkownik

• @FFA
  • 34 postów
  • 6 tematów
  • Czas online: 6d 5h 41m 21s

Napisano 20 grudzień 2011 - 22:12

Także wyrażam chęć dołączenia.

1)Jeśli potrzeba to nawet sporo godzin. 17-24 jestem dyspozycyjny (oczywiście nie w każdy dzień, ale większość.)
2)Shooter
3)Czuje wewnętrzną potrzebę! :D Chciałbym godnie ( w miarę moich możliwości) reprezentować serwer. Graliśmy już parę razy z kerio i innymi osobami, dzięki temu postanowiłem wkroczyć w szereg ludzi starających się rozpowszechniać arene na innych frontach.

Użytkownik kay'man edytował ten post 20 grudzień 2011 - 22:25

#4 ^Kerio^

^Kerio^

I love cheaters

• Opiekun Serwera
  • 721 postów
  • 111 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:17548820
    • Imię: Mateusz
  • Czas online: 54d 3h 14m 37s

Napisano 20 grudzień 2011 - 22:12

1. Czas jakim dysponuje: Do domu wracam koło 14/16, zależy czy gdzieś wychodzę, ale tak to zawsze jestem koło godziny 19-20 do późna
2. Na jakie stanowisko: kapitan/shooter : Kapitan Składu B
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chciałem się dostać do składu A, ale są lepsi ode mnie więc odrzucono moje podanie. Często mixuję, ale to nie to samo co prawdziwa gra z teamem, typowy TP, i takie coś właśnie chciałbym pograć. Popytałem ludzi, są chętni, ja także jestem chętny żeby zająć się składem B i zrobię wszystko, aby skład utrzymał się i godnie reprezentował CSerwerek.

To jest porządne podanie, a nie to co wyżej... @ Mentor

Użytkownik Mentor edytował ten post 20 grudzień 2011 - 22:44

Dołączona grafika

Pomogłem? Daj +, Tobie to nic nie szkodzi, mi pomaga :)

#5 Cichy

Cichy

~cmL.

• Administrator
  • 2101 postów
  • 215 tematów
    • SteamID: 0:0:24085551
    • Imię: Krystian
  • Czas online: 28d 16h 57m 48s

Napisano 20 grudzień 2011 - 23:14

1. Czas jakim dysponuje: Ogólnie to 24h/dobę. Wyjatki - pomysły mojej narzeczonej (zakupy, spacer itd.)
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Mam "jakieś" doświadczenie w grze zespołowej (kilka klanów, dywizji itd) mam już za sobą. Poza tym wracam w następnym tygodniu do Polski i wracam do Counter-Strike'a. Zresztą nie ma to jak typowa zgrana gra zespołowa, a nie zwykle przypadkowe mixy. No i oczywiście w każdy możliwy sposób trzeba pomóc forum.. A jeśli jeszcze da sie łączyć przyjemne z pożytecznym to dlaczego nie spróbować?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRYWATNE WIADOMOŚCI.

• Przy wysyłaniu PW staraj się trzymać jednej konwersacji, nie rozpoczynaj za każdym razem nowej!
  • Proszę nie wysyłać po tysiąc PW w jednej sprawie, spamerom mówię stanowcze NIE!
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, jednak czas ten może się wydłużyć. Zależne jest to od ilości PW.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ.

• Nie odpisuję na "siema", "jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem jakimś kryptologiem i nie będę rozszyfrowywał Twojego 'szyfru'.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka kilkadziesiąt innych osób

INNE.

• Nie pisz do mnie z prośbą o to, abym odpowiedział w jakimś temacie! Wszystko czytam na bieżąco, a wypowiadam się tylko w ważnych tematach!
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSerwerkiem załatwiacie na forum, a nie spamując mi na GG zadając chore pytania typu "za co dostałem bana", "dlaczego on mnie obraża?", itp.!
  • Mój numer GG: 41062437
  • Mój adres e-mail: cichosz.krystian@gmail.com

|| Copyright © 2012 by. Cichy ||

#6 ..:TeO^oM:..

..:TeO^oM:..

Mega User

• @TP
  • 274 postów
  • 56 tematów
    • SteamID: 0:0:18983401
  • Czas online: 2d 18h 25m 3s

Napisano 21 grudzień 2011 - 00:52

1. Czas jakim dysponuje:kiedy bedize trzeba to zagram 3/4 h dziennie napewno
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chce pograc w koncu z jakims klanem cos postrzelac tak na "Serio"

Użytkownik ..:TeO^oM:.. edytował ten post 21 grudzień 2011 - 00:53

#7 Ziębol

Ziębol

Out Grower

• Moderator
  • 697 postów
  • 54 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:23973622
  • Czas online: 23d 20h 16m 45s

Napisano 21 grudzień 2011 - 00:53

1. Czas jakim dysponuje: Pracuję na 3 zmiany ale przez wiekszosc czasu jestem dostepny.

Cytat

Co oferujemy?:
- naukę i zasady gry 5 on 5
- podwyższenie umiejętności
- dobrą zabawę
- reprezentowanie i promocja CSerwerka
- serwer, jeśli brakuje, vt lub ts3

Użytkownik Mentor edytował ten post 21 grudzień 2011 - 09:01

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.

Haszysz.com ---> Znajdź moją fotorelację - dostaniesz 10iPoints :)

#8 BKS^

BKS^

BKS

• BlackList
  • 857 postów
  • 60 tematów
  • Czas online: 21d 7h 52m 6s

Napisano 21 grudzień 2011 - 01:10

1. Czas jakim dysponuje:codziennie po 16 chyba że coś wypadnie..
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Próbowaliśmy mixować już pewnym składem dosyć fajnie nam to wychodziło ,więc chciałbym spróbować ..
Dołączona grafika

#9 Mentor

Mentor

Mega User

• Przyjaciel
  • 415 postów
  • 87 tematów

Napisano 21 grudzień 2011 - 07:21

oO cieszę się Panowie, jednak CS potrafi łączyć :-)
Miło mi, że udało się do czegoś takiego dojść.
Podania będę rozpatrywał dzisiaj, chodź wyjątkowo marnie dziś u mnie z czasem, muszę jeszcze pogadać z paroma osobami.

Chce aby wszyscy, którzy złożyli podanie, a nie mają mnie w znajomych, dodali mnie - steam: pryng

A jak nie allplay -> mój steam ID-> banid.pl -> przez comunity dodać
<- tu na lewo jest SiD :D

Użytkownik Mentor edytował ten post 21 grudzień 2011 - 09:03

#10 Mentor

Mentor

Mega User

• Przyjaciel
  • 415 postów
  • 87 tematów

Napisano 21 grudzień 2011 - 09:37

EmWuj -

Cytat

Czas jakim dysponuje: ciezko powiedziec, ze 2h znajde dziennie
Trochę mało, zobaczymy jak wyjdzie w praniu, czasami trzeba być dostępnym dziennie po południu 5h, aby zagrać w piątkę te 2h.

Cytat

Na jakie stanowisko: shooter
Miałeś przerwę, więc polecam 1h dziennie DM :-)

Cytat

Dlaczego chcesz dołączyć: Chciałbym zagrac dobre TP i wesprzec druzyne sporym doswiadczeniem
No na pewno je masz, ja liczę na twoją lojalność względem forum i drużyny, że będziesz ją inspirował aby coś wspólnie osiągnąć.
Podanie przyjmuje na okres próbny, ale wymagam zaangażowania, zamiast mix'a np. z Re czy Jacem, staraj się grać z członkami z drużyny, ale oczywiście w granicach rozsądku.

KaYman -

Cytat

1)Jeśli potrzeba to nawet sporo godzin. 17-24 jestem dyspozycyjny (oczywiście nie w każdy dzień, ale większość.)
To dobrze, będziemy/będziecie się umawiać

Cytat

2)Shooter
No masz okazję wykazać swojego skilla na ligach, mam nadzieję, że się myliłem i jesteś w stanie czysto dorównać członkom swojej drużyny.
Ja osobiście uważam, że prezentujesz zmienną formę, potrafisz grać dobrze i lamić, musisz dużo trenować.

Cytat

3)Czuje wewnętrzną potrzebę! :D Chciałbym godnie ( w miarę moich możliwości) reprezentować serwer. Graliśmy już parę razy z kerio i innymi osobami, dzięki temu postanowiłem wkroczyć w szereg ludzi starających się rozpowszechniać arenę na innych frontach.
Jeśli będziesz obecny prawie zawsze na treningach i meczach, będziesz oprócz tego ostro grał na DM, masz szansę sporo wnieść do drużyny, w przeciwnym wypadku, szybko przyglądnę się temu jaki skill prezentujesz. Więc dużo pracy przed Tobą i przyjmuję Cię na próbę.

Kerio

ODRZUCONO FOREVER

Cichy

Cytat

1. Czas jakim dysponuje: Ogólnie to 24h/dobę. Wyjatki - pomysły mojej narzeczonej (zakupy, spacer itd.)
No oby to była prawda Cichy, jeśli jesteś tak dyspozycyjny i wstanie poświęcić umówione te 2h dziennie na trening, to będzie dobrze.

Cytat

Miałeś przerwę, więc zachęcam 1h dziennie z DM! Jedną mapę z AK, drugą z M4, trzecią z dgl

Cytat

3. Dlaczego chcesz dołączyć: Mam "jakieś" doświadczenie w grze zespołowej (kilka klanów, dywizji itd) mam już za sobą. Poza tym wracam w następnym tygodniu do Polski i wracam do Counter-Strike'a. Zresztą nie ma to jak typowa zgrana gra zespołowa, a nie zwykle przypadkowe mixy. No i oczywiście w każdy możliwy sposób trzeba pomóc forum.. A jeśli jeszcze da sie łączyć przyjemne z pożytecznym to dlaczego nie spróbować?
Wszystko fajnie brzmi, ale jak wrócisz do Polski wiele może się zmienić, więc na razie chyba rezerwa składu B, ale jak dotrzymasz umowy i ogarniesz wszystko, możesz zajść znacznie dalej. Martwi mnie tylko jedna sprawa i mam nadzieje, że masz to za sobą, że potrafiłeś tajemniczo znikać na nawet parę dni...

Kajak

Cytat

1. Czas jakim dysponuje:kiedy bedize trzeba to zagram 3/4 h dziennie napewno

3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chce pograc w koncu z jakims klanem cos postrzelac tak na "Serio"

Słuchaj Kajak mam mieszane przeczucia, ale dam Ci szansę, skilla nadrobisz chęcią, ale może za mało widziałem jak grasz.

Głosik

Cytat

1. Czas jakim dysponuje: Pracuję na 3 zmiany ale przez wiekszosc czasu jestem dostepny.

ODRZUCAM NA JAKIŚ CZAS

BKS

Cytat

1. Czas jakim dysponuje:codziennie po 16 chyba że coś wypadnie..
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Próbowaliśmy mixować już pewnym składem dosyć fajnie nam to wychodziło ,więc chciałbym spróbować ..

No cieszę się, że złożyłeś podanie, wiem, że jesteś dyspozycyjny, wiem, że potrafisz strzelać, wiem też, że masz słabego kompa. Druga sprawa to twoje obrażanie się, znam Cię trochę, więc mam mieszane uczucia, ale przyjmuje Cię na próbny okres. Zaznaczam, że albo wymień komputer, albo go wzmocnij, ale na allplayu musisz grać i azereus Ci ma chodzić.
Co do twojego zachowania, to mam nadzieję, że wrzucisz na luz, bo tak jak ja tak i inni nie będą wszystkiego robić dobrze (będziemy popełniać błędy), a ja nie chce spin.

Użytkownik Mentor edytował ten post 22 grudzień 2011 - 16:38

#11 BoMy01

BoMy01

Aktywny użytkownik

• Przyjaciel
  • 147 postów
  • 46 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:30192580
  • Czas online: 3d 23h 43m 37s

Napisano 22 grudzień 2011 - 16:43

1. Ostatnio mam bardzo dużo czasu i moge grać praktycznie cały dzień. Po świętach tak po 16 jestem wolny.
2. Aimer/Taktyk/Sprayer
3. Chciałbym pograc w jakimś ogarniętym teamie który ma ochotę pograć na poważnie. Mam nadzieje że wniosę dużo do teamu

@Mentor Przyjmuje na próbę, ale jak będziesz spinać wylatujesz.

Użytkownik Mentor edytował ten post 22 grudzień 2011 - 19:52

Dołączona grafika

#12 kiczix

kiczix

Mega User

• Moderator
  • 613 postów
  • 95 tematów
    • SteamID: STEAM_0:0:18502260
    • Imię: Bartek
  • Czas online: 42d 17h 28m 6s

Napisano 22 grudzień 2011 - 17:16

1. Czas jakim dysponuje: W poniedziałek od 16, we wtorki od 18:30, środa od 21, czwartek jak wtorek i piątek jak środa, w weekendy mój czas zależy od tego o której wstanę.
2. Na jakie stanowisko: kapitan/shooter shooter/kapitan
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Ponieważ mam dosyć nie ułożonych mixów gdzie każdy biega i strzela FFA

@Mentor Odrzucone

Użytkownik Mentor edytował ten post 29 grudzień 2011 - 20:54

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#13 Brylant

Brylant

Mega User

• Redaktor
  • 517 postów
  • 132 tematów
    • SteamID: STEAM_0:0:24604495
    • Imię: Mateusz
  • Czas online: 15d 12h 32m 17s

Napisano 22 grudzień 2011 - 20:25

1. Czas jakim dysponuje: W tygodniu po szkole 3-4h, w weekend o ile gdzieś nie wyjeżdżam to jakieś 5h++
3. Dlaczego chcesz dołączyć: Chcę coś pograć zespołowo, bo trochę już mnie nudzi gra samemu na publikach... może nasze relacje nie wpłynął na to, czy mnie przyjmiesz czy nie aczkolwiek tutaj wszystko dzieję się dla dobra drużyny.

@Mentor

No musisz popracować nad swoją grą, na próbę przyjmuję

Użytkownik Mentor edytował ten post 28 grudzień 2011 - 20:20

Jeśli masz problem, napisz na PW.

Dołączona grafika

Jeśli pomogłem, daj + ||| Dzięki.
| Brylant |

#14 KRIZON

KRIZON

Użytkownik

• Użytkownik
  • 1 postów
  • 1 tematów
  • Czas online: 1h 7m 23s

Napisano 29 grudzień 2011 - 15:34

CZEŚĆ!
Mam na imie Kamil i chciałbym pograć sobie razem z chłopakami. :)
Często gram z chłopakami z dywizji B więc chciałbym się do nich dostać.

-Dziennie jestem dostepny praktycznie od 20 do rana nawet jak trzeba. Jeżeli trzeba moge być wcześniej. Ale myśle, że tak czy siak dziennie spędzam z 5h przy komputerze.
-Stanowisko ? Shooter mi odpowiada.
-Chce dołączyć do was, bo porzebuje zajęcia. Chętnie wspomoge wasze szeregi :) skillowo nie jest źle :) MUTACJA ON :) PUACZ OFF :<

POZDRAWIAM! Licze na to, że zostane przyjety.

@Mentor dodaj mnie na steam, przywitaj się z innymi użytkownikami forum, zapoznaj się z nim trochę, ja się zastanowię jak z Tobą pogadam i zagram.

Użytkownik Mentor edytował ten post 29 grudzień 2011 - 16:44

#15 WarninG.

WarninG.

Użytkownik

• Użytkownik
  • 12 postów
  • 2 tematów
    • Imię: Filip
  • Czas online: 2h 57m 59s

Napisano 25 marzec 2012 - 18:29

1. Czas jakim dysponuje:18-19
2. Na jakie stanowisko: kapitan/shooter:kapitan
3. Dlaczego chcesz dołączyć:Chce dołączyć do was, bo porzebuje zajęcia,
Dołączona grafika

Mój nowy nick to
Misiovsky.

#16 StevOo

StevOo

ARKA GDYNIA

• Przyjaciel
  • 534 postów
  • 99 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:33752709
    • Imię: Patryk aka StevOo
  • Czas online: 29d 13h 45m 4s

Napisano 26 marzec 2012 - 19:09

@up

Człowieku zobacz inne tematy dotyczące "klanu" CSerwerka i pomyśl czy jest sens pisać podanie skoro klan nie istnieje .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych