Słuchawki dla małego melomana
Napisano 30 grudzień 2011 - 22:09
Przechodząc do rzeczy, szukam słuchawek, dousznych / dokanałowych, w przyzwoitej cenie, powiedzmy 40-50zł. Na oku mam kilka typów:
AKG K309 kolor brązowy - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
Vobis.pl - Słuchawki Samsung Pleomax POP MUSIC PEP-140
Vobis.pl - Słuchawki TDK MC300 szare
Sennheiser MX 160 black - Słuchawki przewodowe - CENA w RTV EURO AGD
Słuchawki stereofoniczne VEDIA SRS-300 Wasserman Sklep Internetowy
Opinie o Philips SHE3570BK/10 (czarny) - Słuchawki przewodowe w RTV EURO AGD
Co według Was będzie lepszym wyborem? Kuszą mnie zdecydowanie te AKG choćby ze względu na jakość którą oferuje ta firma, choć patrząc po opiniach kuleją pod względem basu, co nie koniecznie dobrze działa na moje zmysły. A może coś innego?
| Copyright © 2010 Portek |
| Nie pomagam w sprawach banalnych na GG, od tego jest forum!. |
"Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje."
Napisano 30 grudzień 2011 - 22:34
Użytkownik ***sR*** edytował ten post 30 grudzień 2011 - 22:37
Napisano 31 grudzień 2011 - 00:00

Napisano 31 grudzień 2011 - 11:12

Napisano 31 grudzień 2011 - 12:10
Użytkownik Mentor edytował ten post 31 grudzień 2011 - 12:12
Napisano 03 styczeń 2012 - 18:13
Cytat
Wiesz dlaczego napisałem posta? Z czystego doświadczenia. Muzyka to nie tylko słuchawki pokroju AKG K450 (na których miałem okazję dłuższego odsłuchu), Monster Beats Pro Detox, czy Sennheiser HD380. Muzyka (a przede wszystkim słuchawki pokroju pchełki) to też słuchawki firmy Vedia, to urządzenia w granicach 30-60zł. Nie wiem, może jestem inny, ale moje ostatnie Creative EP-480 kupione za bagatela 20zł wytrzymały blisko 2 lat. Źle? Po to mam gwarancje na urządzenie, żeby nie martwić się o to "troche pochodza i kupisz nastepne." - mam inne podejście do tematu i niech tak zostanie. A temat założyłem stricte dlatego żeby dowiedzieć się czy ktoś może dysponuje takimi, a nie innymi modelami i wyrazi o nich opnie. I tak szczerze powiedziawszy, gdybym miał wolne 150zł to znów zadowolił bym się słuchawkami iRiver AE1 - ale niestety nie mam, więc postanowiłem kupić coś innego, tańszego i nie koniecznie gorszego. Amen.
Wybór padł na Vedia SRS-300.
| Copyright © 2010 Portek |
| Nie pomagam w sprawach banalnych na GG, od tego jest forum!. |
"Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty