Skocz do zawartości

GENERAL HAKER

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zomelx

Zomelx

Użytkownik

• Użytkownik
  • 2 postów
  • 1 tematów
  • Czas online: 20m 35s

Napisano 29 styczeń 2012 - 14:06

1. Twój nick podczas gry : Zomel^
2. Twoje IP/SteamID : STEAM_0:1:39610823
3. Data, czas i mapa, na której miało miejsce zdarzenie : Data 29.01.2012 Czas 13:52:07
4. Serwer, na którym miało miejsce zdarzenie :HNS EB NoSlow XP /213.189.52.45:20015
5. Nick admina : GENERAL HAKER
6. Nicki pozostałych adminów obecnych na serwerze (jeśli znasz)
7. Szczegółowy opis sytuacji : Kubys.^ caly czas wyzywal ze mamy sie umyc i rozne inne wyzwiska, co chwile kazdego wyzywal miedzy innymi blueberry yum yum / Blue i ciage nas wyzywal i obrazal wiec nie dajac soba pomiatac odpowiedzialem mu paroma slowami poczym dostalem "muta na 10 min" i napisalem "Kubus.^ jestes zerem" i jak widac na ss on odpisal "wiem / ;>" i otrzymalem bana na tydzien.
8. Dowody : Link z wyciagiem z consoli http://imageshack.us...2012900001.jpg/
9. Czego oczekujesz po wniesieniu tej skargi : Zeby admini nie banowali ze wzgledu na wiek i kolegow ten oto admin zbanowal mnie i tomcia za to ze sie boronilismy przed wyzwiskami a ze Kubus.^ ma wiecej lat nie zostal ukarany BANEM mozliwe ze admin byl jego kolega.
PS. na koniec Kubus.^ powiedzial " ej nie banuj mnie posmiejemy sie " ehh pajac
@Down
Jasne bo jakos on nie dostal bana jak ci powiedzial " nie banuj mnie bedzie beka" cos takiego i jakos nie dostal a wyzywal i gdzie tu sprawiedliwosc i napisales ze dodluzszego czasu nam sie zbieralo. ehh jakos nie gralem tam tydzien i nagle mi sie cos zbieralo i nigdy nie spinalem z Kubus.^ wiec jak inni robia to nie znaczy ze wszyscy.

Użytkownik Zomelx edytował ten post 29 styczeń 2012 - 16:03

#2 Brylant

Brylant

Mega User

• Redaktor
  • 517 postów
  • 132 tematów
    • SteamID: STEAM_0:0:24604495
    • Imię: Mateusz
  • Czas online: 15d 12h 32m 17s

Napisano 29 styczeń 2012 - 14:44

1. Nie jestem Jego kolegą
2. Już od dłuższego czasu wam się zbierało, grałem pod innymi nickami jak ty i spółka używaliście mikrofonu do przezywania innych graczy od najgorszych, tak wgl teksty z google są już mało popularne więc może wreszcie przestaniecie ich używać i skomponujecie coś własnego, bo słówka typu mama biję Cie kablem już na nikogo nie działają
3. Jak będziecie spokojni i nie będziecie spinać, to nie będziecie dostawać banów, ja tutaj nie będę się patyczkować, i nie będę rozpatrywać kto zaczął, bo jakby tak było, to wszyscy spinaliby na serwerze, kubuś nic nie mówił przez mikro a wy go cisneliście, on wam przytakiwał a wy dalej swoje.
@Down
Jesteś cwany, za cwany, będziesz kozaczył, dostaniesz jeszcze pare banów, to może wreszcie oprzytomniejesz.

Użytkownik Brylant edytował ten post 29 styczeń 2012 - 14:48

Jeśli masz problem, napisz na PW.

Dołączona grafika

Jeśli pomogłem, daj + ||| Dzięki.
| Brylant |

#3 Zomelx

Zomelx

Użytkownik

• Użytkownik
  • 2 postów
  • 1 tematów
  • Czas online: 20m 35s

Napisano 29 styczeń 2012 - 14:46

Nie wyzywal nas ? jasne... widac kolezka za kolega stoi twardo gratuluje.

Użytkownik Zomelx edytował ten post 29 styczeń 2012 - 16:00

#4 Pitrasek

Pitrasek

Rozkurwiator :o

• BlackList
  • 732 postów
  • 73 tematów
    • SteamID: 0:0:31305975
    • Imię: Kacper
  • Czas online: 19d 9h 18m 27s

Napisano 31 styczeń 2012 - 08:13

Z tego co widze na dowodach ty piszesz że jest zerem. Być może, wcześniej też coś pisałeś tego nie wiem.

Takie dowody mi wystarczą.

BAN SŁUSZNY.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych