2. Twoje IP/SteamID : STEAM_0:1:39610823
3. Data, czas i mapa, na której miało miejsce zdarzenie : Data 29.01.2012 Czas 13:52:07
4. Serwer, na którym miało miejsce zdarzenie :HNS EB NoSlow XP /213.189.52.45:20015
5. Nick admina : GENERAL HAKER
6. Nicki pozostałych adminów obecnych na serwerze (jeśli znasz)
7. Szczegółowy opis sytuacji : Kubys.^ caly czas wyzywal ze mamy sie umyc i rozne inne wyzwiska, co chwile kazdego wyzywal miedzy innymi blueberry yum yum / Blue i ciage nas wyzywal i obrazal wiec nie dajac soba pomiatac odpowiedzialem mu paroma slowami poczym dostalem "muta na 10 min" i napisalem "Kubus.^ jestes zerem" i jak widac na ss on odpisal "wiem /
8. Dowody : Link z wyciagiem z consoli http://imageshack.us...2012900001.jpg/
9. Czego oczekujesz po wniesieniu tej skargi : Zeby admini nie banowali ze wzgledu na wiek i kolegow ten oto admin zbanowal mnie i tomcia za to ze sie boronilismy przed wyzwiskami a ze Kubus.^ ma wiecej lat nie zostal ukarany BANEM mozliwe ze admin byl jego kolega.
PS. na koniec Kubus.^ powiedzial " ej nie banuj mnie posmiejemy sie " ehh pajac
@Down
Jasne bo jakos on nie dostal bana jak ci powiedzial " nie banuj mnie bedzie beka" cos takiego i jakos nie dostal a wyzywal i gdzie tu sprawiedliwosc i napisales ze dodluzszego czasu nam sie zbieralo. ehh jakos nie gralem tam tydzien i nagle mi sie cos zbieralo i nigdy nie spinalem z Kubus.^ wiec jak inni robia to nie znaczy ze wszyscy.
Użytkownik Zomelx edytował ten post 29 styczeń 2012 - 16:03

Temat jest zamknięty