Skocz do zawartości

Mój 1 fragmovie =hlae and sony vegas

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 skorf

skorf

Użytkownik

• Użytkownik
  • 1 postów
  • 1 tematów
    • Imię: Kacper
  • Czas online: 3m 52s

Napisano 31 styczeń 2012 - 16:13

Siemka ;D Mój 1 fragmovie :P wejdźcie w tego linka www.youtube.com/SkorfBH tam jest ten film =}
Zachęcam do komentowania,subskrybowanie i łapek w góre ;P

#2 BKS^

BKS^

BKS

• BlackList
  • 857 postów
  • 60 tematów
  • Czas online: 21d 7h 52m 6s

Napisano 31 styczeń 2012 - 16:22

Akcje słabe tak jak obróbka w vegasie..
Dołączona grafika

#3 Cichy

Cichy

~cmL.

• Administrator
  • 2101 postów
  • 215 tematów
    • SteamID: 0:0:24085551
    • Imię: Krystian
  • Czas online: 28d 16h 57m 48s

Napisano 01 luty 2012 - 11:32

Nic, ale to nic nadzwyczajnego.. Tak jak wyżej.. Zarówno akcje jak i obróbka mierna.. Ale liczą się chęci.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRYWATNE WIADOMOŚCI.

• Przy wysyłaniu PW staraj się trzymać jednej konwersacji, nie rozpoczynaj za każdym razem nowej!
  • Proszę nie wysyłać po tysiąc PW w jednej sprawie, spamerom mówię stanowcze NIE!
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, jednak czas ten może się wydłużyć. Zależne jest to od ilości PW.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ.

• Nie odpisuję na "siema", "jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem jakimś kryptologiem i nie będę rozszyfrowywał Twojego 'szyfru'.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka kilkadziesiąt innych osób

INNE.

• Nie pisz do mnie z prośbą o to, abym odpowiedział w jakimś temacie! Wszystko czytam na bieżąco, a wypowiadam się tylko w ważnych tematach!
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSerwerkiem załatwiacie na forum, a nie spamując mi na GG zadając chore pytania typu "za co dostałem bana", "dlaczego on mnie obraża?", itp.!
  • Mój numer GG: 41062437
  • Mój adres e-mail: cichosz.krystian@gmail.com

|| Copyright © 2012 by. Cichy ||

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych