Skocz do zawartości

Mała informacja dla S@

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cichy

Cichy

~cmL.

• Administrator
  • 2101 postów
  • 215 tematów
    • SteamID: 0:0:24085551
    • Imię: Krystian
  • Czas online: 28d 16h 57m 48s

Napisano 04 luty 2012 - 10:29

Cześć. Mała informacja dla wszystkich S@!

Przez dwa najbliższe dni (czyt. niedziela i poniedziałek) zajmę się całą optymalizacją serwerów.. Bo nie są one dociągnięte do końca.. Tak więc przez ten czas najlepiej będzie jak w ogóle nie będziecie łączyli się z FTP serwerów, żeby czegoś mi nie namieszać! Gdy zakończę swoje prace, poinformuję was o tym, w tym temacie.

A teraz prośba dla wszystkich grających na serwerach! Proszę wypisywać tutaj co jest na danym serwerze nie tak! Co trzeba naprawić, a co zmienić!

Wzór:

Serwer:

Dokładny opis co trzeba zmienić/naprawić:

Czas wziąć się raz, a porządnie za pełną konfigurację serwerów! Niedługo zawita coś nowego na forum, ale potrzebujemy więcej graczy, aby wszystko płynnie działało! Zapełnijmy te serwery razem!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRYWATNE WIADOMOŚCI.

• Przy wysyłaniu PW staraj się trzymać jednej konwersacji, nie rozpoczynaj za każdym razem nowej!
  • Proszę nie wysyłać po tysiąc PW w jednej sprawie, spamerom mówię stanowcze NIE!
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, jednak czas ten może się wydłużyć. Zależne jest to od ilości PW.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ.

• Nie odpisuję na "siema", "jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem jakimś kryptologiem i nie będę rozszyfrowywał Twojego 'szyfru'.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka kilkadziesiąt innych osób

INNE.

• Nie pisz do mnie z prośbą o to, abym odpowiedział w jakimś temacie! Wszystko czytam na bieżąco, a wypowiadam się tylko w ważnych tematach!
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSerwerkiem załatwiacie na forum, a nie spamując mi na GG zadając chore pytania typu "za co dostałem bana", "dlaczego on mnie obraża?", itp.!
  • Mój numer GG: 41062437
  • Mój adres e-mail: cichosz.krystian@gmail.com

|| Copyright © 2012 by. Cichy ||

#2 nea3

nea3

Użytkownik

• Użytkownik
  • 1 postów
  • 0 tematów
  • Czas online: 2m 15s

Napisano 04 luty 2012 - 11:52

Ehh za przeproszeniem co ty chcesz zmieniać ? Na tych srv. grają po 3-10 osób , dno , porażka , każdy to ma w d*pie , zamknij tą porażkową domke bo wstyd na staż 3 lata jak serwerownia to DNO , 0 rozkręcone serwery , forum już nikt się nie wypowiada.

@edit.
Dlatego próbuję kolego coś zmienić, aby to wszystko w końcu ruszyło. A decyzja co do zamknięcia sieci, na pewno nie zależy od Ciebie, więc sobie daruj.

//Cichy

#3 MiR.v aka Paweł

MiR.v aka Paweł

Mega User

• @TP
  • 313 postów
  • 24 tematów
    • SteamID: 0:1:33595152
    • Imię: Paweł
  • Czas online: 38d 15h 55m 50s

Napisano 04 luty 2012 - 13:11

serwer:ffa
opis: gra się czasem 4on4, 3on3, aż tu nagle nie wiadomo skąd w połowie trwania mapy robi się restart
- ZROBIONE

serwer: AIM/awp
opis: na mapach po dosłownie 2-3 minutach brakuje broni, a ta jest porozrzucana po całej mapie. Coś Vercik się pytał ale nie wiem czy zrobił bo sprawa ucichła
- Zmiana MODA

Użytkownik Cichy~ edytował ten post 05 luty 2012 - 19:58

Ignavis semper feriae.

#4 Hax0r

Hax0r

Mega User

• Przyjaciel
  • 365 postów
  • 59 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:23799271
    • Imię: Przemek
  • Czas online: 27d 18h 52m 5s

Napisano 04 luty 2012 - 13:54

Serwer: FFa
Dokładny opis co trzeba zmienić/naprawić:
1. Dodać plugin /mute, ponieważ gdy nie ma adminów dzieci do lat 12 gadają i wiele osób nie ma zamiaru ich słuchać.. - ZROBIONE
2. Zrobić by można było nominować mapy .. Na chwilę obecną mapcykl ma w sobie tylko kilka map, więc zostanie tak jak jest. Do momentu aż nie rozkręcimy serwera.

@edit.
3. Ogarnąć napisy PTB na HUD. Nie potrzebny spam.
- Zrobione

Użytkownik Cichy~ edytował ten post 05 luty 2012 - 19:59

Dołączona grafika

#5 shad

shad

Aktywny użytkownik

• Przyjaciel
  • 93 postów
  • 16 tematów
    • Imię: Miłosz
  • Czas online: 11d 2h 10m 49s

Napisano 05 luty 2012 - 15:07

Serwer: FFA
Dokładny opis co trzeba zmienić/naprawić: Zmienić motd (ten obrazek "startowy" serwera) na bardziej przyzwoite, chyba że aktualne motd jest nieodzownym elementem sponsoringu.

@edit

A przygotujesz jakiś ciekawy motd? ;> Bo obecnie nic nie mam.

//Cichy

#6 Cichy

Cichy

~cmL.

• Administrator
  • 2101 postów
  • 215 tematów
    • SteamID: 0:0:24085551
    • Imię: Krystian
  • Czas online: 28d 16h 57m 48s

Napisano 06 luty 2012 - 20:17

Rozumiem, że więcej żadnych zastrzeżeń do serwerów nie macie..? Żeby później płaczu nie było!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRYWATNE WIADOMOŚCI.

• Przy wysyłaniu PW staraj się trzymać jednej konwersacji, nie rozpoczynaj za każdym razem nowej!
  • Proszę nie wysyłać po tysiąc PW w jednej sprawie, spamerom mówię stanowcze NIE!
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, jednak czas ten może się wydłużyć. Zależne jest to od ilości PW.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ.

• Nie odpisuję na "siema", "jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem jakimś kryptologiem i nie będę rozszyfrowywał Twojego 'szyfru'.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka kilkadziesiąt innych osób

INNE.

• Nie pisz do mnie z prośbą o to, abym odpowiedział w jakimś temacie! Wszystko czytam na bieżąco, a wypowiadam się tylko w ważnych tematach!
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z CSerwerkiem załatwiacie na forum, a nie spamując mi na GG zadając chore pytania typu "za co dostałem bana", "dlaczego on mnie obraża?", itp.!
  • Mój numer GG: 41062437
  • Mój adres e-mail: cichosz.krystian@gmail.com

|| Copyright © 2012 by. Cichy ||

#7 MiR.v aka Paweł

MiR.v aka Paweł

Mega User

• @TP
  • 313 postów
  • 24 tematów

Napisano 06 luty 2012 - 22:34

LAGI NA FFA
Ignavis semper feriae.

#8 StevOo

StevOo

ARKA GDYNIA

• Przyjaciel
  • 534 postów
  • 99 tematów
    • SteamID: STEAM_0:1:33752709
    • Imię: Patryk aka StevOo
  • Czas online: 29d 13h 45m 4s

Napisano 06 luty 2012 - 22:47

Cytat

LAGI NA FFA
Grałem ok 20 - nie było
Grałem teraz - nie było ... Może coś u Ciebie nie teges jest ?

@Edit
Też grałem z SR i nie było ścin, może to jakieś chwilowe ze strony hostingu .

Użytkownik StevOo edytował ten post 06 luty 2012 - 23:29

#9 MiR.v aka Paweł

MiR.v aka Paweł

Mega User

• @TP
  • 313 postów
  • 24 tematów

Napisano 06 luty 2012 - 23:19

grałem z 20min z sr`em i z 5 scin było i nie tylko u mnie jak gracze pisali, że lagi MAŁY PROBLEM ZE STRONY HOSTINGU (NAPRAWIONE).

Użytkownik Cichy~ edytował ten post 11 luty 2012 - 00:37

Ignavis semper feriae.

#10 eCco

eCco

Aktywny użytkownik

• @FFA
  • 156 postów
  • 21 tematów
    • SteamID: STEAM_0:0:25264959 0 00:17 54 0
    • Imię: krzysiek
  • Czas online: 17d 23h 14m 23s

Napisano 10 luty 2012 - 21:37

mapy sie nie zmianiaja na ffa :( NAPRAWIONE.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych